יום שישי, 9 במרץ 2018

פסטה קבנוס פיקנטית





הבן שלי אוהב למתוח את "סף הטעמים" של הפסטה ובכל הזדמנות משלב לתוכה מרכיבים שלא נוסו כאן בעבר. השבוע הגיעו לטעימה אריזות הקבנוס החדשות של יחיעם ואנו החלטנו לייחד אותן למנת הפסטה לפני שכל הסובבים כאן יספיקו לנשנש אותם כ"ממתקים" עוד לפני שארוחת הערב מוכנה.



לצורך הכנת המנה ניתן לבחור את צורת הפסטה בהתאם לטעמכם ולשלב לתוכה את סוג הקבנוס שאתם אוהבים.
האופציה שבחרנו הפעם היתה טבעות קבנוס מקסיקני חריף, שנתן טוויסט משמעותי והקפיץ את התוצאההסופית למקום חדש. 
כמובן שניתן להשתמש בטבעות קבנוס פפרוני או קבנוס קלאסי ויותר מזה לשלב טבעות כמה סוגים מה שיהפוך לחגיגה לעינים ולחך.






 




פסטה קבנוס פיקנטית

מרכיבים
חבילה פסטה מבושלת ומסוננת

לרוטב:
כף שמן זית
3 יחידות קבנוס מקסיקני יחיעם פרוסות לטבעות רחבות
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
כף שום כתוש
2 כוסות ציר מרק עוף או מים רותחים
קופסת קוביות עגבניות
מלח ופלפל,
1 כוס גבינת צ'דר כתום מגוררת
טבעות בצל ירוק לקישוט








במחבת רחבה עם מעט שמן זית מקפיצים את הבצל, טבעות הקבנוס ומוסיפים את השום למשך מספר שניות. מוסיפים את קוביות העגבניות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את ציר העוף או מים רותחים, מבשלים במשך 15 דקות ומסירים מהלהבה.
מכניסים את הפסטה המסוננת ואת הגבינה (לא חובה) מקפיצים את המחבט קלות לערבוב
זורים טבעות בצל ירוק מעל ומגישים מיד.





לטובת מי שטרם טעם - סדרת "קבנוס דק דק" מבית יחיעם היא סדרת בוטיק משובחת של נקניקי קבנוס דקים במיוחד, המוצעים בארבעה טעמים:
קבנוס דק-דק קלאסי, קבנוס פפרוני, קבנוס מקסיקני וקבנוס הרץ (מותסס).











הסדרה החדשה הופכת את הקבנוס לחטיף מזין ונפלא, המתאים כמנת חלבון ואנרגיה ולאכילה מחוץ לבית. הקבנוסים ארוזים באריזה ייחודית השומרת על טריות המוצרים וטעמם.








ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה