יום רביעי, 28 בספטמבר 2022

חוגגים 6 שנים למסעדת שושנה וראובן בבני ברק

 



השבוע, הרחק מטבורה הסואן של העיר, בלב רחוב ברוך הירש בבני ברק, באווירה סתווית שקטה, הגענו לחגוג את מסיבת יום ההולדת השישי למסעדת שושנה וראובן. 

שושנה וראובן היא מסעדה עם מסורת ותיקה של גריל ישראלי מזה 60 שנה. מה שהתחיל בשוק התקווה עבר לפני 6 שנים לבני ברק והפך למקום המפגיש בין אוכלוסיית ההיי טק במגדלים לבין העוברים ושבים ועובדי העסקים והמוסכים באזור, לארוחות אקספרס טעימות במיוחד. 






מסעדת שושנה וראובן נפתחה לפני שש שנים בבני ברק, אבל שורשיה נטועים בשכונת התקווה שם פתחו שושנה וראובן בשנת 1962 מסעדה בסגנון תימני וקראו לה בוסי. עוד בילדותו נהג עמית, נכדם, להסתופף במטבחה של סבתו וכך למד את סודות המטבח התימני. כשנכנסתי למסעדה קדמו את פני תמונותיהם של שושנה וראובן וכן תמונות בני משפחה נוספות מה שמלמד על הקשר האמיץ שחש עמית לשורשיו. 

מבחר גדול של תבשילים, בשרים, סלטים ותוספות צמחוניות מוצעים בתפריט העשיר. כיום מחליף את הפרימוסים והפתיליות של שושנה, גריל פחמים גדול שלא מונע מעמית, הגבר נעים ההליכות והפרפקציוניסט המושבע, לשמור על השורשים ולתת לתפריט חיבור לטעמי הקדרה של סבתא.

בסעודת החגיגה בה לקחנו חלק, הוגשו מבחר גדול של סלטים, בשרים, תוספות, מרקים, נשנושים, פיתות ולחמניות כיד המלך. חשוב לי לציין שהכל כולל הכולל החצילים במיונז, החומוס, הטחינה, הצ'יפס והפלאפל הם תוצרת בית, טעימים מאוד וטריים! 











מסעדת שושנה וראובן נפתחה לפני שש שנים בבני ברק, אבל שורשיה נטועים בשכונת התקווה שם פתחו שושנה וראובן בשנת 1962 מסעדה בסגנון תימני וקראו לה בוסי. עוד בילדותו נהג עמית, נכדם, להסתופף במטבחה של סבתו וכך למד את סודות המטבח התימני. כשנכנסתי למסעדה קדמו את פני תמונותיהם של שושנה וראובן וכן תמונות בני משפחה נוספות מה שמלמד על הקשר האמיץ שחש עמית לשורשיו. 

מבחר גדול של תבשילים, בשרים, סלטים ותוספות צמחוניות מוצעים בתפריט העשיר. כיום מחליף את הפרימוסים והפתיליות של שושנה, גריל פחמים גדול שלא מונע מעמית, הגבר נעים ההליכות והפרפקציוניסט המושבע, לשמור על השורשים ולתת לתפריט חיבור לטעמי הקדרה של סבתא.

בסעודת החגיגה בה לקחנו חלק אמש הוגשו למזנון מבחר רחב של סלטים, בשרים, תוספות, מרקים, נשנושים, פיתות ולחמניות כיד המלך חשוב לי לציין שהכל כולל הכולל החצילים במיונז, החומוס, הטחינה, הצ'יפס והפלאפל הם תוצרת בית, טעימים מאוד וטריים! 









התפריט מחולק לבשרים צלויים ולתבשילים.

תפריט המסעדה מציע מגוון תבשילים לאוהבי האוכל הביתי: קציצות עוף או בשר, פלפל ממולא בבשר ובאורז וקובה. קציצות ירק, קובה, פלאפל ומבחר שיפודים מצויינים: אנטריקוט, פרגית, קבב וכבד. כל המנות מוגשות בשפע תוך גיוון קולינרי שמתחדש מידי יום.

המקום מציע מנות עסקיות משתלמות וטעימות במיוחד ובנוסף מפעיל עמית אירועים בכל סדר גודל במקום שבוחר הלקוח או במסעדה עצמה. המחיר לפי מנה. 

ארוחה עסקית של מבושלים כולל תוספות חמות, סלטים ושתייה עולה 45 ₪. עסקי של שיפור אחר. עם תוספות, סלטים גם בשפע של בשרים שכזה יכל כל צמחוני לצאת שבע מהארוחה. עסקית צמחונית של תוספות חמות וסלטים קרים (33 ₪ ), פלאפל ביתי עם תוספות חמות, סלטים, לחם ושתייה (43 ₪) וקציצות בטטה או ירק עם תוספות חמות, סלטים ושתייה (45 ₪). יש גם פלפל ממולא ללא בשר. התוספות משתנות מידי יום. ביום בואנו הם היו ניוקי, אורז עם שעועית, בטטה, ירקות מבושלים,

חומוס הבית עם בשר טחון וסלט ירקות (38 ₪). וחומוס עם חזה עוף קצוץ וסלט ירקות (38 ח). יש ארוחות מלאות שכולן נקראות כאן עסקיות. חלקן בשרים צלויים וחלקן תבשילים. אפשר להזמין את הארוחות בארבעה אופנים: בפיתה, בבאגט, בלאפה או בצלחת לפי דרשת הלקוח. 

אהבתי את האוכל, אהבתי את הטעמים, את האווירה, את פניו המקדמות של עמית ואני בטוחה שאשוב לשם בקרוב. אתם חייבים חייבים לנסות!! שנה טובה. 



שושנה וראובן - רחוב ברוך הירש 14 בני ברק טל: 054-3548080 
כשרות: רבנות בני ברק
שעות פתיחה: ימים א'-ה': 11:15 עד 17:00
יום ששי: סגור מוצ"ש: סגור. חניה בכחול לבן























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה