אני אוהבת להכין עוגיות לקפה ולהעביר לצנצנת. הן נשמרות לאורך זמן ונגישות תמיד ללא צורך להכניס למקרר (לעומתן העוגות תמיד נשכחות במקרר ולא נאכלות)
את מתכון הרולדות שלי אני מגוונת במילויים שונים. אפשר עם תמרים, אפשר עם קקאו וקינמון, עם ממרחי שוקולד שונים עם ממרח ריבת חלב או עם ממרח חלוה כמו שהכנתי הפעם. מודה שכדי שהצבע יראה כהה כלפי חוץ גם הוספתי על ממרח החלוה ממרח שוקולד והתוצאה הייתה מופלאה.
בצק פריך לגלילות שוקולד/ חלוה/ תמרים
1 ק"ג קמח
2 א. אפיה
2 סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
בערך 180 גר חמאה
1כוס נוזלים מים או מיץ תפוזים אני מערבבת.
ההכנה
ללוש בצק מכל המרכיבים
לעטוף בנילון נצמד
לשים במקרר במנוחה של שעתיים.
להוציא לחלק את הבצק לשניים.
לרדד כל חלק לעלה.
למרוח ממרח חלוה של אחוה ולגלגל לגליל.
לפני שמכניסים לתנור חותכים לעוגיות עד שני שליש של גובה הגליל
אופים ב180 מעלות. אפשר טורבו.
מוציאים מקררים פורסים עד הסוף את העוגיות ומפזרים אבקת סוכר.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 – 14 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה