יום רביעי, 29 במרץ 2023

עוגת מיץ תפוזים בפצפוצי שוקולד

 



אני אוהבת עוגות מהירות שטעמן אינו מסגיר את העובדה שהושקעו בהן רק דקות הכנה בודדות. 
השילוב בין מיץ התפוזים המתוק-חמצמץ וטעמו המושלם של השוקולד מתחברים תמיד לטעם מושלם וביס נימוח לצד קפה או תה מה שעושה חשק ליישר, וליישר וליישר... 
 



השבוע הגיע להתנסות מיץ תפוזים סחוט טבעי של "פרימור" ואני הוצאתי את המכון ואפיתי את עוגת מיץ תפוזים בפצפוצי שוקולד.

מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי של פרימור נחשב למיץ האהוב והנמכר ביותר בישראל בקטגוריית המיצים הסחוטים. המיץ ללא תוספת חומרים משמרים וללא תוספת סוכר.

מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור נפלא לשילוב בארוחת ליל הסדר, לאירוח ובילוי בכל ימי החג. בנוסף, משווקת פרימור לרגל פסח את מיץ התפוזים שלה בכשרות מהדרין!

כשרות מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות נחל שורק.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 27 – 33 ¤ לבקבוק 2 ליטר.
להשיג בכל רשתות המזון ברחבי הארץ.

עוגת מיץ תפוזים בפצפוצי שוקולד

המרכיבים
2 ביצים גדולות
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח 
200 גרם שוקולד מריר שבור גס
כוס מיץ תפוזים פריגת סחוט טרי.

ההכנה
מערבלים על מהירות קטנה את הסוכר, השמן, הביצים וסוכר הוניל לתערובת אחידה.
מוסיפים לסירוגין את הקמח ומיץ התפוזים ולבסוף את שברי השוקולד המריר.
משמנים 2 תבניות מלבניות ומעבירים את תכולת התערובת. 
לחילופין אפשרי לאפות בתבנית שקעים כיחידות קטנות של מאפינס.

אופים בתנור שחומם מראש 170-180 מעלות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.





















ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה