יום שבת, 25 במרץ 2017

עוגיות שקדים וקוקוס טבעוניות



אחרי ההלם הראשון הגיע פרץ היצירתיות וההשלמה.
לפני חודש אחרי בדיקת 200 סוגי מזון של בתי (בדיקה שנסעה לחו"ל) הגיעה הבשורה שמרגע זה עליה להימנע באופן גורף מחלב ומוצריו, ביצים וגלוטן בכל שילוב או מינון. לנוכח השינוי הקיצוני בתפריט התחילה בכורתי לאלתר לעצמה מנות תוך שימוש בחומרי גלם חדשים והצליחה לחבר את המעט האפשרי לכדי מנות וקינוחים טעימים ומזינים. 

את עוגיות השקדים הטבעוניות האלו הכינה בעצמה ולעצמה. מי שלפני שנה בקושי ידעה להכין חביתה, מאלתרת ומשלבת כיום לבעלה ולה מתכונים טעימים. מגלה חומרי גלם מהמטבח הטבעוני וניהנת.
השבוע הגעתי לביתם קפה המשותף שלנו ונפעמתי מגודל ההצלחה.

קבלו מתכון נהדר. 






עוגיות שקדים וקוקוס טבעוניות



המרכיבים:

כוס שקדים טחונים
חצי כוס פתיתי קוקוס
חצי כפית אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
כפית קינמון
2 כפות ממרח שקדים 
רבע כוס סירופ מייפל אמיתי 
חצי כוס תחליף קמח ללא גלוטן (אשבל) 

ההכנה:
לערבב יחד את כל החומרים לעיסה אחידה
ליצור עיגולים
להניח על ניר אפיה ולאפות עז הזהבה
להעביר לצנצנת אטומה.












 
גם קבלתי קפה מושלם











ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה