יום רביעי, 20 בספטמבר 2017

מסבחה חמה - תוצרת בית



מי היה מאמין שלפני קצת יותר משנה היא לא ידעה להכין לבשל או לאפות מנה מורכבת יותר מסלט ירקות ואורז לבן אהבתה הגדולה.

בימים אלו כאשר היא נמצאת אצלנו בשבוע החלמה, נכנסה איתי למטבח ושתפה מהנסיונות שהיא עושה במטבח הקטן שלה ובחרה להראות את המסבחה החמה שקצרה הצלחה גדולה. 


                                        




המרכיבים

כוס טחינה גולמית
לימון שלם סחוט
כפית שום כתוש
מעט פפריקה
חופן פיטרוזילה
מלח
כוס גרעיני חומוס שבושלו מראש (אחת לתקופה אני משרה ומבשלת קילו חומוס מחלקת לקופסאות ומקפיאה במנות עם הנוזלים)  





המסבחה המוכנה עם תוספת של חצי לימון סחוט מעל  
 


ההכנה:
בקערה לערבב טחינה
תבלינים
חצי מכמות הלימון
ושום כתוש
פטרוזיליה

לחמם את גרעיני החומוס עם הנוזלים ולהוסיף לקערת הטחינה 
לערבב יחד
להוסיף מעל את יתרת הלימון הסחוט
להגיש כתוספת ליד סלט, פלאפל, חצילים מטוגנים וכדומה





 עם סלט ובתוך הסלט 











שנה טובה
ריקי ברוך



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה