יום שלישי, 9 בינואר 2018

ארזתי סלסלית פנקניק - נוסעים לחרמון








החורף שביקר כאן רק לרגע הביא לחרמון את סופת השלג הראשונה
מי שמכור ללבן הלבן הזה, עושה את כל הדרך רק כדי להינות מיופו המושלם של האזור ואם יש תנאים אז מצליח גם לגלוש.



לצד בואו של החורף הגיעו השבוע מוצרים חדשים מבית אסם וצבר. הנסיעה צפונה 
היא הזדמנות נהדרת לארוז סלסלת סלטים, ירקות, קרקרים ופירות ולהינות מהם לאורך הדרך ובתחנות.







בקיץ האחרון השיקה צבר את סדרת המאזטים, סדרת בטעמים עשירים במרקם ייחודי ולצידה סדרת מוצרים בעלי 7% שומן בלבד
שהיו היו עד לרגע באחוזי שומן כה נמוכים.
בימים אלו מצטרפים לסדרה המאזטים שכללה קרם חצילים, קרם פלפלים וקרם ארטישוק, 
טעמים חדשים: קרם כרובית שמזכיר את המטבח התורכי מבית אבא 
וקרם בצל עדין ששולט יותר במטבח המרוקאי. 

האמת היא שאני אוהבת כרובית בכל צורה ובכל טעם. אני מוכנה לאכול אותה כמות שהיא, טרייה וללא תבלינים
לא פחות מאשר היא חלוטה, מבושלת, אפויה או מטוגנת. 
יש בכרובית משהו אצילי וכך שניתן לשלב אותה בכל ארוחה וכמובן שלארוח.








מאידך לצד המאזטים מצטרף טעם חדש - סלט חציל עם טחינה בסדרת 7% שומן
יאמר בשבחו של הסלט כי טעמו המצויין נשאר גם כאשר אחוזי השומן נמוכים יותר.
הטעם החדש מצטרף לסדרה שהביאה את הבשורה של הסדרה המציעה סלטים ב 7% שומן ואינה מתפשרת על הטעם.

על פיתוח הטעמים החדשים ומציאת הטעמים מפקח השף אבי לו, שעמל על הסדרות ומלווה אותן
מראשית התהליך עד להשקתם למדפים.






ואל תשכחו לשים בסלסלה גם את שני טעמי הבמסה החדשים... 
במבה בצורת לב 💗
ובמבה חצי- חצי במילוי טעם וניל וחצי ברוניז.👈👌
אין אין אין כמו במבה






ריקי ברוך.











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה