יום ראשון, 2 במאי 2021

קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פנקו ומוזהבים - איזה ציפוי לשניצל אתם בוחרים? ויש גם מתכון...

 


גם אם אנו משתמשים במונח ציפוי לשניצל לעולם נוכל להשתמש בציפוי למבחר אינסופי של ירקות, גבינות ודגים אותם נרצה לצפות לטגן או לאפות. 

אני נוהגת לצפות ירקות ובעיקר כרובית שבעלי מאוד אוהב. גם אם תהליך ההכנה דורש שלבים מקדימים לציפוי היום אני יודעת שאני יכולה להעניק לשניצל, לכרובית ולדגים טעמים משתנים מבלי לשבור את הראש ולערבב שילובי תבלינים שלא תמיד נמצאים אצלי במזווה.

לחג השבועות, מציעה חברת התבלינים "נפטון" את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד. בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.





מאחר ושניצל חציל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון - איזה שניצל תבחרו אתם להכין?

סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.

הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.
כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
חיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.










"נפטון" מציעה מתכון נהדר עם ציפוי שניצל: מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו
באדיבות המתכונאית אריקה לוי


מצרכים:

300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
* שינוי בטעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינה

אופן ההכנה:

לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב
לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל
בקערה שלישית לשים את הקמח
לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לציפוי עבה במיוחד ניתן לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל.
לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה
להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד.




















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה