יום רביעי, 30 במרץ 2022

עוגת מטבעות שוקולד

 


אני מרבה להכין את עוגת השוקולד העשירה הזו בעיקר בגלל שתומס נכדי האהוב שב ומבקש את "העוגה עם העיגולים הקטנים". השבוע הגיעו להתנסות מטבעות השוקולד של מייסטר וזה בדיוק מה שעלה בראשי כשפתחתי את השקית. ואתם - כבר הכרתם את מטבעות השוקולד של מייסטר? 


חברת "mayster" משיקה מטבעות פרווה טבעוניות של שוקולד לבן, ושוקולד מריר 60% מוצקי קקאו - של מותג הבית האיכותי
UNIQUE. המטבעות האיכותיות מתאימות להכנה של פרלינים, מוסים, ציפויים, עוגות, עוגיות ועוד. מייסטר (משנת 1997), מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לשוק המקצועי, המוסדי והביתי.

שוקולד לבן פרווה טבעוני: מיוצר מחמאת קקאו (32%), סוכר ותמציות טעם – שמעניקות טעם "חלבי". זה לא צמקאו! את המטבעות האיכותיות אפשר לטמפרר.
שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו: פותח במיוחד עבור השוק המקצועי. שוקולד 
COVERTURE שעבר תהליך קונצ'ינג. מתאים לכל מה שרוצים להכין עם שוקולד.

COVERTURE: הליך השוחק את חלקיקי הקקאו הטחון עד לדרגה בה הלשון אינה יכולה לחוש בהם. האבקה הדקיקה עוברת במקביל גם הליך של לישה ורידוד, שהופכים אותה לעיסה חלקה.
קוברטור: שוקולד המכיל כמות גבוהה יותר חמאת קקאו.

כשרות פרווה, בהשגחת לנדא והרבנות הראשית.
מחיר: 49.90 ש"ח לאריזה של 1 ק"ג.
להשיג באתר, ברשתות ובחנויות מתמחות.

 


עוגת  מטבעות שוקולד
המרכיבים:
¾ כוס קקאו
¾ כוס שוקולית
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
¾ כוס של מטבעות שוקולד מיינסטר-שבורים
1 כוס שמנת מתוקה 
1 ½ כוסות קמח תופח
½ כוס מים פושרים 
4 ביצים
קורט מלח

לגנאש - בחירה
▢100 גרם שוקולד מריר
▢100 מ"ל שמנת מתוקה
ההכנה:
להכניס את כל המצרכים יחד לקערה ונטרוף היטב.
לשמן מעט סיר פלא או תבנית אפיה אחרת ולהעביר את הבלילה.
לחמם תנור מראש ולאפות בחום 180 מעלות.
ההמלצה-להוציא את העוגה כשהיא כמעט עשויה אך עדיין רוטטת בתחתית מעט. 
לגנאש ממיסים את השוקולד המריר יחד עם השמנת מתוקה על הגז או במיקרו, ומצפים את העוגה בשכבה אחידה.



















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה