יום חמישי, 3 בנובמבר 2016

פלפלי שושקה במילוי בשר ותיבול מלח ההימליה









טעמשל המנה המוגמרת מושפע מגורמים רבים: חומרי הגלם, איכותם, טריותם ודרך הטיפול בהם. יחד איתם חלקו של תיבול המזון והגשתו לסועד משמעותי לא פחות. הצלחתה של מנה תקום ותיפול כשהתיבול הנכון יתרום טעם מדוייק. 

את מלח ההימליה הטבעי ועשיר במינרלים של חברת תבואות שהגיע להתנסות הוספתי לתבשילי הממולאים של סוף השבוע ואני מביאה כאן את המתכון לפלפלי שושקה במילוי בשר ובתיבול מלח ההימליה.















המרכיבים:
10 פלפלי שושקה גדולים מחולקים לרבעים.

המילוי:
בשר טחון
פטרוזילה קצוצה
בצל קצוץ דק
מלח הימליה דק
פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס

הציפוי
פרורי לחם
ביצצה טרופה
שמן לטיגון

הרוטב
ציר מרק מוכן  או רוטב עגבניות שהכנתם מראש
2 שיני שום כתוש דק













ההכנה
שוטפים את הפלפלים חותכים כל פלפל לאורך כך שתשאר אופציה למילוי. כל חצי חוצים לשניים כדי לקבל מנה קטנה יותר

מערבבים את כל חומרי המילוי יחד לעיסה.
ממלאים כל רבע פלפל בכמות נדיבה מהבשר הטחון
מצפים בפרורי לחם וביצה טרופה ומטגנים משני צדדים.

מעבירים לתבנית פיירקס רחבה, מוסיפים ציר עוף או רוטב עגבניות 2 שיני שום כתוש דק, מכסים בניר אלומיניום ומכניסים לאפיה של 180 מעלות למשך שעה. 
מגישים עם אורז לבן.










חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, השיקהלאחרונה מלח הימלאיה טחון דק, מלח טבעי, המיובש בשמש, ללא כל תהליכי עיבוד וללא תוספות. לעומת המלח השולחני, זהו מלח טבעי עשיר במינרלים המקנים לו את צבעו הוורוד. יתרונו שאינו עובר תהליכים כימיים לייבוש.בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד.
כשר בהשגחת הבד"צ בעל"ז, וכשרות רבנות מטה יהודה.
מחיר: 19.90 ₪ לאריזה של 1 ק"ג.
להשיג ברשתות השיווק וחנויות טבע, ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. לפרטים הכנסו לכאן 










ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה