יום חמישי, 3 בנובמבר 2016

מוס שוקולד לבן ופירות קפואים










 


שוק מארזי הפירות הקפואים להכנה עצמית, שמשגשג בארה"ב בשנים האחרונות ונמצא בעלייה מתמדת בעשור האחרון, עם היקפי צמיחה משמעותיים, עושה היום עליה לישראל עם שלושה טעמים שונים, כולם מתאימים במיוחד להכנת משקאות בבית : Wild berriesTropical mango ו- .Fresh melon













rebar רשת משקאות הבריאות הגדולה בישראלמשיקה בימים אלו את Ready to Blend -  מיקס פירות קפואים להכנה ביתית של משקאות בריאות בצורה קלה ונוחה אצלכם בבית. עתה כולנו יכולים להכין בבית משקה בדקות קצרות ברמת איכות גבוהה ביותר, בשילוב טעמים מופלאים וייחודיים, בנגישות לפירות מדהימים  מחוץ לעונת הקטיף, וכמובן בזמינות מלאה בכל אחד מסניפי הרשת ברחבי הארץ.


 



 
  בין שכבת השמנת ושכבת הגבינה קוביות פירות היישר מהשקית 







פירורי עוגיות לשכבת בסיס 





אני בחרתי להכין מהמארזים מוס בשכבות. אלתרתי לפי תחושות הבטן והעין ושילוב הטעמים היה מעל למצופה


המרכיבים:
קרטון שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 חבילות מיקסים של פירות קפואים -  Wild berriesTropical mango
פרורי עוגיות
200 גרם גבינה לבנה 5%
ההכנה
לחמם את השמנת ולערבב פנימה את השוקולד הלבן, לצנן 3 שעות במקרר
לגרוס במעבד מזון את שקית פירות היער הקפואים האדומים
להקציף במיקסר את תערובת השמנת- שוקולד
להעביר שני שליש מכמות הפירות המרוסקים לתערובת השמנת ולערבב
את שליש הנותר לערבב עם גבינה לבנה



להרכיב את המוס בשכבות:
תחתית פירורים
שכבת פירות היער עם הגבינה
פירות קפואים מתוך מיקס צהוב של טרופיקל מנגו
שכבה של השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן ורסק הפירות
לחתוך בסכין שכבה עבה של כל הפירות הקפואים שבשקית Tropical mango
לכסות ולהכניס למקרר למשך לילה








רסק פירות היער הקפואים

הקצפת שמנת מתוקה ושוקולד לבן לאחר 3 שעות קרור


  שילוב רסק הפירות ותערובת השמנת שוקולד 




 שמנת מתוקה שוקולד לבן ורסק פירות קפואים של rebar 


200 גרם גבינה לבנה 5% ורסק פירות קפואים של rebar 


 שתי העיסות בשני גוונים 

  שתי העיסות פירורי העוגיות לשכבה תחתונה 









ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה