יום חמישי, 28 ביוני 2018

מאפינס אגוזי מלך בקמח אגוזים








יותר ויותר אופציות להשבחת המאפים והתבשלים נכנסים לאחרונה למטבח שלי
השבוע הגיעו השמנים והקמח מבית greeny ואני מהרתי לשלב אותם במאפינס נהדרים שהתקבלו כאן בשמחה.













המרכיבים

כוס ורבע קמח לבן
רבע כוס קמח אגוזי מלך
3 כפיות אבקת אפייה
1 כפית מלח
¾ כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
גביע יוגורט 150 מ"ל
2 ביצים גדולות טרופות
⅓ כוס שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
150 גרם שוקולד מריר שבור
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים



ההכנה
מחממים תנור ומשמנים קלות תבנית מאפינס
מנפים יחד את הקמחים אבקת האפייה והמלח
בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, הוניל, היוגורט, והביצים.
מערבבים את המרכיבים הרטובים והיבשים.
מקפלים תוך שימוש במרית את שמן אגוזי המלך ומוסיפים את השוקולד הקצוץ ואת האגוזים.
מעבירים לתבנית המאפינס ואופים 30-25 דקות ב170-180 מעלות












חברת 
greeny מייצרת את מוצריה במפעל בוטיק אשר חרט על דגלו לייצר מוצרים אורגנים איכותיים 100% חומרים טבעיים. 
greeny אוספת את חומרי הגלם מהסביבה הטבעית שלהם, כך שלא עברו כל תהליך הנדסה גנטי. 
מוצרי החברה מיוצרים בטכנולוגיה חדישה ומיוחדת , בקרת איכות ללא פשרות ששומרת על ערכים תזונתיים ושמה דגש על טיב ואיכות חומרי הגלם, וכך גם הטעמים. 








קמח אגוזי מלך הוא קמח טבעי ואייכותו גבוהה
הוא מיוצר על ידי ריסוק וסנון האגוזים
הוא מכיל פחמחמות וטמינים וחלבונים.


  





שמן האגוז 
מיוצר בטכנולוגיה מיוחדת של זיקוק קר ומותאם לכל מטרת טיגון.
השמן שומר על כל מרכיביו התזונתיים וטעמו ייחודי
ללא חומרים משמרים וללא צבע מאכל 
נוצר משמן אורגני אייכותי ועשיר באומגה 6,9 




 שמן גרעני דלעת בכבישה קרה
מיוצר מגרעיני דלעת על ידי לחיצה קרה
100% חומרים טבעיים
עשיר במגנזיום אבץ, ברזל, נחושת אומגה6,9 וויטמינים
















ריקי ברוך





תגובה 1: