יום שישי, 6 בינואר 2017

מאפה פסטה בגבינה ופטריות








פסטה היא חומר גלם נפלא. אפשר לשלב אותה במתכונים רבים. בסלטים, במאפים, עם רטבים שונים מכל סוג, בלזניה במוסקה בחמין והיד עוד נטויה

השבוע כאשר קבלתי את הפסטה של שופרסל להתנסות העדפתי ל"נצל" אותה בדרך קצת יותר מתוחכמת למרות שהצעירים בבית בקשו רוטב בלונוז עם פטריות. הנימוק הנכון הוא ששילוב בולונז עם פטריות צרובות נותן מרקם טעמים מושלם. 




אני משתמשת במוצרי המותג שופרסל וניהנת מהם בכל פעם מחדש. השקשוקה הנהדרת של ד"ר שקשוקה עשתה אצלי פלאים במטבח בתקופה האחרונה ונכנסה לרשימת הקניות שלי. אני יכולה לשלב אותה עם פסטה פרימיום ולקבל מנה מהירת הכנה, משביעה וטעימה מאוד.





עובדה חשובה לטובת פסטה פרמיום של שופרסל. הצורה של הפסטה. גיוון הוא מילת מפתח אצלי במטבח ולכן גם בחרתי את מה שלא השתמשתי בו ולא ראיתי שכמותות כבר תקופה ארוכה על המדפים.


השום של שופרסל הוא דייר קבוע אצלי במטבח. שומרת אותו בפריזר ומוסיפה לכל תבשיל. לממולאים, לעיסת בשר טחון, לעוף, בשר, טחינה ולסלטים.










מאפה פסטה בגבינה ופטריות 

המרכיבים 
שקית פסטה פרימיום מבושלת מסוננת על פי הוראות היצרן.

לבשל יחד 
1 שמנת מתוקה שופרסל  15% לבישול
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח גס


ציפוי
150 גרם גבינה צהובה מגורר (אפשר לשלב סוגי גבינה בטעמי חריפות שונים)
1 קופסת פטריות שמפניות חתוכות מסוננות צרובות במעט שמן זית במחבת.






ההכנה:
לערבב את רוטב השמנת עם הפסטה המבושלת ולהעביר לכלי חסין אש לאפייה.
לפזר מעל את הפטריות הצרובות והגבינה הצהובה המגוררת
לאפות 30 דקות לערך ולהגיש חם.
מנה קלה ונפלאה. 













ריקי ברוך






תגובה 1: