יום חמישי, 23 בפברואר 2017

לחמניות גבינה וזיתים בקמח קסם חדש.




בבקר שבת שחלף התעוררתי בחשק גדול למלא את הבית בניחוח שמרים טריים וידעתי שזו ההזדמנות המושלמת לנסות את קמח השמרים החדש שהגיע להתנסות, קמח קסם מבית סוגת. 




בימים אלו משיקה סוגת את "קמח קסם". (רק השם עושה לי חשק לאפות...) קמח השמרים. קמח קסם הוא תערובת קמח המכילה שמרים ומתאימה לאפייה של חלות, עוגות שמרים, מאפים ועוד. הקמח החדש, כשאר הקמחים של סוגת מיוצר בטחנות הקמח שטיבל ופותח במיוחד עבור סוגת על ידי השף ארז קומרובסקי.




לחמניות גבינה וזיתים בקמח קסם חדש

מרכיבי הבצק
חצי כוס שמן זית
500 גרם קמח קסם סוגת 
כף סוכר
כפית מלח
טימין יבש
כוס וחצי מים פושרים
כף תערובת מוכנה של תבלין לפיצה

התוספת
חצי כוס זיתים קצוצים
כוס קוביות גבינה צהובה + קשקבל










ההכנה
בקערת המקסר מערבלים את כל מרכיבי הבצק לעיסה אחידה במשך 10 דקות
מוספים את קוביות הגבינה והזיתים ומערבבים עד שיתאחדו בעיסה
מכסים את הבצק ומתפיחים במקום חמים
יוצרים לחמניות ומכניסים אותן לתבנית שקעים משומנת בספרי שמן
מכסים לרבע שעה נוספת (תפיחה שניה)
אופים בתנור שחומם מראש 20-25 דקות בחום 180 מעלות


דקות אחרי שהחל שלב האפיה התמלא הבית ניחוח נהדר התפשט בבית ניחוח נהדר פתאום לכולם התחשק להגיע למטבח וזכינו לארוחת בקר עם גבינות, ירקות, תה שך חורף ולחמניות טריות היישר מהתנור.





האמת היא שההבטחה להצלחת הלחמניות נמצאת כבר בתוך קמח הקסם של סוגת.  
אחד מיתרונותיו הנוספים של הקמח נעוצה בעובדה שהוא נארז בטכנולוגיה השומרת על פעילות השמרים לאורך כל חיי המדף של המוצר. בנוסף, שימוש בקמח קסם חסך לי זמן רב, שכן הוא תופח מהר ואין צורך לנפות אותו.




   
 הקמח החדש מביא בשורה לשוק בכך שהוא תופח בצורה אחידה בכל מזג אוויר וייארז בטכנולוגיה חדישה אשר תשמור על פעילות השמרים לכל אורך חיי המדף. להשיג ברשתות השיווק. 









ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה