יום שבת, 4 בפברואר 2017

עוגת תמרים ליומולדת של אפרת.


את עוגת התמרים הנפלאה הזו בחרתי להכין ביום ההולדת של אפרת מדריכת הכושר שלנו. בסתר ליבי גם האמנתי כמו חברותי לקבוצה שאם נתחנף ונפתיע, 
היא תתחשב בנו בזמן האימון.  
אלא שהתקוות של כולנו היו לשווא. האימון היה מאתגר כמו תמיד, 
העוגה חיכתה לנו בסבלנות מה שהסתבר שהסבלנות השתלמה.  






השבוע קבלתי את מוצרי הפרימיום של שופרסל ארבעה מוצרים בהם ניתן לעשות שילובי אפייה שונים. 
קמח חיטה רך תופח וקמח חיטה רך, מחית תמרים וריבת חלב

אני מאוד אוהבת ריבת חלב ואם שאלו אותי, אודה בפה מלא (מלא ריבת חלב) שאת ריבת החלב של שופרסל מומלץ לאכול בכפית ולא "לבזבז" אותה על עוגות או גלידה. 









יתרונן המושלם של אריזות קמח הפרימיום של שופרסל, קמח חיטה רך וקמח חיטה רך תופח שהם מגיעים עם פקק לפתיחה חוזרת. לאחר השימוש נשמר הקמח טרי עד הפעם הבאה ולא מלכלך את כל האזור אחרי שאני משיבה אותו לארון.






 עוגת תמרים נפלאה



לתערובת העוגה
450 ג` ממרח תמרים שופרסל
3 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח רך תופח פרימיום שופרסל
4 כפות סוכר 
כפית קינמון

מערבבים במקסר את כל החומרים עד קבלת עיסה אחידה,
מוסיפים בהדרגה את סירופ המיפל
משמנים תבנית או סיר פלא בספריי שמן חמאה
מעבירים ואופים בחום בינוני עד שעה. 

הסירופ 
לבשל בסיר ולערבב יחד:
כוס מים
1/3 כוס סירופ מייפל שופרסל
לצנן. 







לצנן על גבי רשת ולקשט. 







בבקר האימון אלתרנו עבורה שולחן יום הולדת על גבי מדרגת אירובי וחיכינו לבואה.
אם אתם טועים לחשוב שהיא ויתרה לנו או הקלה על באימון, הרי שאתם ממש טועים. 
אפרת שלנו לחצה על הplay מוסיקה תוססת מילאה את הסטודיו ואנו אחזנו ברצועות ה TRX 
ובצענו באהבה את כל ההוראות....  היינו חייבות להרוויח את העוגה שנאכל אחר כך... 









ריקי ברוך 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה