יום שני, 13 בפברואר 2017

מיני אזני המן במילוי קרם לוטוס




אני אוהבת להכין עוגות ועוגיות להשתמש בבצק פריך ולשלב אותו במליות שונות. בצק פריך הוא כחומר גלם ביד היוצר ואפשר לגוון אנספור טעמים במנות אישיות כיד הדמיון הטובה. אגוזים, תמרים, ממרחי שוקולד, ריבת חלב, חמאת בוטנים, קונפיטורות, םירות טריים, ריבות, גלידה,קצפות, מרנג ודומיהם יהפכו כל בצק פריך למנת קינוח עם טעם של עוד. 








  











את הבצק הפריך של מעדנות כבר ניסיתי בעבר ואהבתי . השבוע הגיע להתנסות בצק פריך מתוק חמאה מרודד ששבה את לב כולם ובעיקר את טעמו של בעלי ששבח את הפריכיות המושלמת של אזני ההמן. 

אני ממליצה לכם להכין אזני המן בבית תוך שילוב הבצק הפריך של מעדנות. זה יקח דקות קצרות של הכנה, הזמינו גם את הילדים תשיגו יצירה משפחתית משותפת עם אבא ו/או אמא והתוצאה משתלמת.





בחרתי למלא את אזני ההמן בקרם לוטוס. קרצתי בחותכן עוגיות משונן עיגולים יחסית קטנים כי אצלנו אוהבים אותם במנות קטנות. זה אסטטי יותר ומעורר תאבון פי כמה. 








מיני אזני המן במילו קרם לוטוס


המרכיבים
חבילת בצק פריך מתוק חמאה מרודד מופשרת במקרר
צנצנת קרם לוטוס
אבקת סוכר.











 









ההכנה
לרדד את עלה הבצק המופשר על משטח
לקרוץ עיגולים בכוס/בחותכן בגודל הרצוי.
לשם במרכז כל עיגול מנה של קרם לוטוס
ליצור אזני המן
להניח בתבנית מרופדת בניר אפיה
לאפות 170 מעלות עד הזהבה
לצנן על גבי רשת ולפזר אבקת סוכר.










                               


משלוחי המנות שלי כבר מוכנים. 
חג שמח 










ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה