יום שישי, 29 באפריל 2022

לרגל יום העצמאות וחגיגות 100 שנה, משיקה "מלח הארץ" מהדורה מוגבלת של המלח האהוב במלחייה בעיצוב נוסטלגי מיוחד - חפשו את התמונה שלכם.



זה לא יעזור אני אוהבת מלח ואני משתדלת להשתמש בו באופן מאוזן מתוך מחשבה שעדיף להיצמד לאורח חיים בריא. המלח הוא התבלין הראשי במטבח. הוא הבסיס עליו בונים פירמידה של טעמים והוא זה שאחראי על "פתיחת" הטעמים בתהליך הבישול. כיום ניתן להיתקל במגוון רחב של סוגי מלח. חלקם בעלי תפקיד אסתטי, חלקם תורמים לטקסטורה של המנה וכמובן שלחלקם יש את הערך המוסף של הטעם הייחודי.

בימים אלו חוגגת "מלח הארץ" 100 שנה להיווסדה ולרגל יום העצמאות משיקה מהדורה מוגבלת של המלח האהוב במלחייה בעיצוב מיוחד ונוסטלגי. 





חברת "מלח הארץ" אשר נוסדה ב-1922 כמפעל חלוצי וציוני בעתלית והפכה ליצרנית המלח המובילה בישראל חוגגת 100 שנה להיווסדה. "מלח הארץ" מייצרת מגוון מוצרי מלח ייחודיים לתעשייה, לצרכנים, לשוק המקומי וליצוא, ואפשר לומר כי המלח והמלחיות של המותג נמצאות בכל מטבח בישראל.

לרגל חגיגות 100 שנה להיווסדה ולכבוד יום העצמאות ה-74 למדינת ישראל, משיקה "מלח הארץ" מהדורה מוגבלת וחגיגית של המלח האהוב, מלח ים דק, במלחייה בעיצוב מיוחד ונוסטלגי. סדרת המלחיות המוכרת של החברה לובשת עיצוב חדש עם שלוש תמונות נוסטלגיות שצולמו בשחור-לבן בימי הקמת מפעל המלח הראשון בישראל בעתלית, המסמלות את ראשית המפעל הציוני והתעשייה כחול-לבן בישראל.



המלח של "מלח הארץ" מופק בתהליך טבעי ומסורתי ממימיו הצלולים של הים האדום, בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח בלבד. כחברה הדוגלת בערכי שמירה על הסביבה כחלק מחזונה, היא דואגת לנצל את עושר המינרלים הטבעיים של הים האדום ובאמצעות תעשייה מקיימת הלכה למעשה, המותירה טביעת רגל אקולוגית מינימלית, מייצרת מוצר מהטבע החיוני לקיום האנושי ומעניקה לצרכנים מלח איכותי, בריא ובוהק, הטומן בחובו את הארומה הטבעית של הים והשמש, ובמקביל, גם פועלת לשמירה על האיזון שבין התעשייה לסביבה.

מלח ים דק מיוחד בהיותו מכיל חומרים מונעי התגיישות העוטפים את גרגרי המלח ומקלים על זרייתו מהמלחייה ובפיזורו על גבי המזון ומגיע במלחייה נוחה לשימוש ולאחסון. המלחייה מכילה 250 גרם, ובכשרות רבנות. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.




















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה