יום שלישי, 27 ביוני 2017

קינוחי קצפת, מרנג ופקאן


אני אוהבת מאוד לאפות ותמיד יש בבית עוגה, עוגיות ובטח שמלאי כדורי שוקולד לכל מקרה.
את הקינוחים כמו גם את העוגיות אני נוהגת לעשות על סמך תחושות ולא על פי מתכונים מדוייקים.

השבוע יצאתי למפגש חברים מיוחד ובחרתי להכין קינוח קליל  שדרש מכנה צרה במיוחד. 







המרכיבים:
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי חב' אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
5-6 נשיקות מרנג קצוצות בסכין
חופן פקאנים מסוכרים קצוצים בסכין
שברי שוקולד, אני השתמשתי ב3 יחידות מקופלת כדי שיהיה עדין.
לקישוט שברי 1-2 מקופלת שריסקתי לפני פתיחת השקית.

*ניתן להכין את הקינוח בתבנית. 









ההכנה
בקערת המיקסר ערבתי על מהירות גבוהה את השמנת, אינסטנט והחלב עד שהקצפת מוכנה
הוספתי את שברי המרנג, שברי הפקאנים ושברי השוקולד וערבבתי בעדינות
חלקתי למנות (יצאו 7 מנות)
פיזרתי מעל פרורי מקופלת, כיסיתי בניילון והכנסתי לפריזר.

חשוב-יש להוציא מהפריזר 10 דקות לפני ההגשה.











ריקי ברוך 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה