יום שני, 27 בינואר 2020

עוגת סמוזי תפוח אגס - בחמש דקות









שיהיה לכם ברור שלא רק ילדים צעירים אוהבים את מחיות הפרי (סמוזי). הבן שלי כבר חצה את גיל 30 ואינו מוותר על מחיות עשויות חומרים אורגניים. 
טבעונים נוהגים להחליף את הביצים שבמאפים ברסק תפוחים אבל היות שאצלנו אין בבית טבעוניים, אני משלבת את המחיות בעוגות בחושות ומעניקה לאותה עוגה בכל פעם טעם אחר בהסתמך על הסמוזים שבחרתי.










עוגת תפוח אגס בחושה היא עוגה קלה ומהירת הכנה ניתן לשלב בה 260 גרם סמוזים לערבב לטעמכם או לבחור בטעם אחד. 

המרכיבים
2 ביצים
260 גרם מחית פרי מהסדרה החדשה של "תבואות" - אני בחרתי תפוח עץ אגס. (260 גרם השם שווה ערך לקצת פחות משלש אריזות אישיות)
כוס סוכר
חצי כוס שמן חמניות או סויה 
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
כפית קינמון

ההכנה
לחמם תנור מראש
לערבב במטרפה את הביצים והסוכר עד יצירת עיסה אחידה (דקה לערך) 
להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים.
לשמן שתי תבניות מאורכות או תבנית 24 עגולה.
לצקת את העיסה ולאפות בחום 180 במשך 40 דקות לערך.



חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרה של מחיות פרי (סמוזי) העשויות מ-100% פירות אורגניים, ב- 4 טעמי פירות טעימים טעימים. המחיות, המיוצרות באיטליה, עשויות אך ורק מפירות טבעיים אורגניים, שאינם מהונדסים גנטית וללא כל תוספות של חומרים משמרים, סוכר או חומרים מלאכותיים. 





הסדרה מוצעת ב-4 טעמים נהדרים ונוחים לזיהוי: 
· תפוח עץ ואגס – תפוח עץ 60%, אגס 40% - פקק ירוק
· תפוח עץ, אפרסק ומנגו – תפוח עץ 70%, אפרסק 20%, מנגו 10% - פקק כתום
· תפוח עץ ובננה – תפוח עץ 80%, בננה 20% - פקק צהוב
· תפוח עץ, תות ובננה – תפוח עץ 75%, תות 15%, בננה 10% - פקק אדום


האריזה האישית והנוחה מאפשרת לצרוך פרי בזמינות ובנוחות, בכל מקום. לאריזה פקק בטיחותי הנסגר בהברגה ומאפשר סגירה חוזרת. יש לאחסן במקום קריר ואחרי הפתיחה, יש לאחסן במקרר. יש לצרוך עד יומיים לאחר הפתיחה.

כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל, ובהשגחת הרב י.בלינוב, איטליה.
מחיר: 4.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים נוספים באתר תבואות




















ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה