יום רביעי, 13 במאי 2020

רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון





האמת היא שמעולם לא טיגנתי רביולי עד לאחרונה. 
פסטה נונה משווקת בימים אלו ולקראת חג השבועות שני מוצרים חדשים נוספים בטאץ' איטלקי, רכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל ממש כמו בבית רק שללא טרחה יתרה ובטעם של עוד. תכירו את רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון ולצידו רביולי פולנטה ופטריות לטיגון - רק לטגן ולהגיש




כמה מילים אודות הפסטה שאני הכי אוהבת להגיש. סוד הטעם המושלם של פסטה נונה נעוץ בעובדה שהפסטה טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול מוקדם. תהליך הבישול מתבצע רק אצלנו במטבח מה שמכתיב שליטה במידת הבישול לטעם בני הבית. 







פסטה נונה אימצה את כללי המטבח הטוסקני המוקפד וכל המתכונים מבוססים על מתכונים טוסקניים מסורתיים. שיטות העבודה במפעל ואופן הכנת הפסטה מתחקה אחר עבודת היד כפי שנהוג בחבל טוסקנה ובשילוב רטבים.
ארוחת פסטה, היא ארוחה בריאה המעניקה לגוף אנרגיה וויטמינים רבים. הפסטה של פסטה נונה מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ולצידה ירקות טריים, גבינות מושלמות והאיכותיות תוך שימוש בתבלינים טריים, עד לתוצאה - טעם טבעי ללא פשרות ומנה מושלמת.



 


רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון ולצידו רביולי פולנטה ופטריות לטיגון. 
משקל 400 גרם כל אריזה
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה ולהגיש.
מחיר לצרכן-24.80 שקל
















ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה