יום שני, 3 באוגוסט 2020

כריך כפרי עם אבוקדו, בצל מטוגן, עגבניות שרי, חסה וצ'ימיצ'ורי




במשפחה שלנו אוהבים למנגל, אוהבים לשדרג מנות ומקפידים להוסיף ממרחים,סלטים ורטבים כדי שכל ארוחה תהפוך לחגיגה. בימים אלו מציגה 
חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה חברת נפטון את "צ'ימיצ'ורי" - רוטב הפלאים המזוהה עם ארגנטינה ואורוגוואי - להכנת מנות טעימות במיוחד.

הרוטב, המשודך לבשרים על האש כמו אסאדו, סטייק, צ'וריסו ועוף - משתדך מצוין גם לדגים, ירקות, תפוחי אדמה, איטריות וכריכים. רוצים הוכחה? נסו את המתכון שמוצע בהמשך, להכנת כריך צ'ימיצ'ורי נהדר! 








הצ'ימיצ'ורי של נפטון מכיל בין השאר: פטרוזיליה, כוסברה, שמן קנולה, שמן זית, שום, פלפלים, עשבי תיבול ותבלינים והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.





"נפטון" מציעה מתכון לכריך כפרי עם אבוקדו, בצל מטוגן, עגבניות שרי, חסה וצ'ימיצ'ורי
חומרים:

2 פרוסות של לחם כפרי איכותי
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של "נפטון"
קוביות אבוקדו בשל
עלי חסה רעננים
בצל מטוגן
עגבניות שרי חצויות
מיונז איכותי
פטרוזיליה קצוצה – לקישוט
אופן ההכנה:
למרוח את פרוסת הלחם במיונז ומעליו למרוח צ'ימיצ'ורי. להניח עלי חסה מעל 

להניח על החסה קוביות אבוקדו ומעליו, להניח תלולית נאה של בצל מטוגן
לפזר חצאי עגבניות שרי
לקשט בפטרוזיליה קצוצה
















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה