יום שלישי, 6 באוקטובר 2020

מי הזיז את הטוסט עם הגבינה שלי?





החבר'ה שלי אוהבים טוסטים. מתוקים או מלוחים, עם גבינות וללא גבינות, עם ירקות, עם מטבלים, עם זיתים או אבוקדו כל טוסט בשילוב של מרכיבים וכל ארוחה אינה זהה לקודמתה כי הגיוון הוא מילת המפתח בתפריט המשפחה. 






מאז שטעמתי לראשונה את לחם הפשתן של חברת "ביכורים מזון ומאפה" הוא תמיד נמצא אצלי בפריזר. במתכון שקבלתי מהחברה מציעה "ביכורים" גם להכין בבית טוסטים מתובלים ופריכים מלחם פשתן - עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודלים מאוד בפחמימות - שטעימים עם הכל! הם נהדרים עם מבחר ממרחים, גבינות, דגים, סלטים, ירקות, חמוצים או בשרים קרים.




לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית. 





ביכורים מציעה טוסטים – מלחם פשתן.
מתכון לטוסטים מלחם פשתן, מתובלים בשמן זית, פפריקה, אורגנו ומלח גס

מצרכים:

כיכר לחם פשתן של "ביכורים"
שמן זית כתית איכותי (בבקבוק תרסיס ייעודי, או בקערית עם מברשת למריחה)
מלח אטלנטי גס
פפריקה מתוקה
אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה את הפרוסות
לרסס (או למרוח) את הפרוסות בשמן זית, ולפזר מעל את התבלינים. להפוך ולחזור על הפעולה גם בצד השני
להכניס לתנור ולאפות כ-45 דקות בחום של 150 מעלות
לבדוק: אם מרבית הטוסט כבר התקשה, לכבות את התנור ולהשאיר בו את הפרוסות עוד כ-10 דקות
להוציא, לצנן ולשמור בקופסה אטומה
להגיש עם מבחר גבינות – רכות וקשות, עגבניות, חומוס, טחינה, סלט חצילים, חצילים מטוגנים, בטטות צלויות, מטבוחה, סלט גזר, זיתים, מלפפון חמוץ, פלפל שיפקה, פיטריות, טונה, סלמון מעושן, בשקים קרים, נקניקים, פסטרמות ועוד.





להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך ובאתר.





















ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה