יום שני, 11 באוקטובר 2021

כל מנה טבעונית תהפוך למשובחת עם סדרת מוצרי יובה-חלבון סויה מיובש מבית "עתיד ירוק"






לא צריך להיות טבעוני כדי לצרוך מזון ללא גלוטן או תפריט על בסיס סויה המהווה את התחליף האופטימלי לסוגי הבשר. התפריט הטבעוני מעולם לא היה עשיר יותר: מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה של מוצרי יובה מצויינים, שישתדכו בשמחה לכל מנה! היובה היא חלבון סויה מיובש, ללא גלוטן וללא רכיבים מהונדסים גנטית, המתאים להכנה של מבחר מאכלים: תבשילים, מוקפצים, מאכלי קדרה, מרקים ועוד.



סדרת היובה מוצעת במגוון צורות: רצועות רחבות, מסולסלת קשרים, כנפיים ומקלות. לכל אריזה מצורף מתכון קל להכנה. הסדרה משווקת בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

היובה משמשת כתחליף בשר במטבח הצמחוני, הטבעוני והכשר. מדובר בקרום שנוצר בתהליך הפקת טופו מחלב סויה, אותו מייבשים עד שהוא מגיע למרקם מוצק ונוח לעיבוד. מרקמה בשרני והיא עשירה בערכים תזונתיים ובהם חלבון בכמות גבוהה, ויטמינים ומינרלים.
תיעוד על שימוש ביובה קיים כבר מהמאה ה-16 והשימוש בה כשהיא טרייה, מיובשת או מותססת נפוץ מאוד בסין, יפן וקוריאה.


כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת והרבנות הראשית.
מחירים: כנפיים; מקלות: 17.90 ש"ח. מסולסלות; רצועות: 19.90 ש"ח (לאריזה במשקל 200 – 300 גרם).
להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, זמורה אורגני וחנויות הטבע.





"עתיד ירוק" מציע מתכון קל הכנה של טורטייה ראפ עם שוווארמה יובה, בצל, גזר, כרוב וטחינה:
יובה שווארמה
מצרכים:
1 חבילת יובה כנפיים (300 גרם) של "עתיד ירוק"
3 בצלים בינוניים חצויים ופרוסים דק
חצי כוס שמן
1 – 2 גזרים, חתוכים לגפרורים או ג'וליאנים
רבע כרוב, פרוס דק
8 כפות רוטב סויה
3 כפות תבלין שווארמה / תבלין עוף/פרגיות או חוויאג' מרק
3 כפיות אבקת שום או שום גבישי
טורטיות
טחינה
פרוסות מלפפון טרי
גבעולי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר


הוראות הכנה:
 להשרות את היובה במים רותחים כ-20 דקות (או 30 דקות - במים פושרים)
לסנן. לשטוף את היובה במים זורמים ולסחוט היטב. לחתוך לרצועות (כמו שווארמה). 
להזהיב בצל בשמן במחבת  עם שמן
להוסיף גזר וכרוב ולטגן להזהבה קלה
להוסיף את היובה
להוסיף רוטב סויה ותבלינים
לערבב ולטגן עוד 2 - 3 דקות לאיחוד טעמים. לטעום ולתקן תיבול
לחמם טורטייה מספר שניות במיקרו. למרוח עליה שכבה דקה של טחינה. להניח מתערובת היובה בשליש התחתון של הטורטייה ולגלגל תוך הידוק עד לקבלת ראפ דחוס
לחצות את הראפ ולהניח על צלחת מעוטרת בפרוסות מלפפון טרי וגבעולי כוסברה, פטרוזיליה ושמיר טריים













ריקי ברוך












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה