יום שישי, 12 ביוני 2020

לחמניות או לא להיות - תכירו את המתוקות של ביכורים






כמו כל עם ישראל גם אני קונה חלה רכה לשבת. לפעמים אני פוסחת על מכונת הפריסה ביציאה מהסופר כי מתחשק לי להגיש אותה כמות שהיא במטרה שיבצעו ממנה בזמן הארוחה.
לעתים, ובעיקר כאשר בתי מגיעה לארוחת השבת אני משתדלת לפנק אותה בחלה מתוקה שלא כולם אוהבים. לאחרונה מצאתי פתרון מושלם לסוגיה. אני ממשיכה לקנות את חלת השבת לכולם, ולבת שלי אני קונה חליות קטנות בדמות הלחמניות המתוקות של ביכורים, מה שעונה על הדרישה לחלה מתוקה עבורה וחלה רגילה לכולם.







חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים, לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מציעה "לחמניות מתוקות", חגיגיות, טריות, מתקתקות וטעימות, שכיף לאכול אותן כמו שהן, לטבול אותן ברוטב עשיר או עם כל מה שתשימו בהן. כדי לשמור על ההיגיינה ועל טריותן, נארזות לחמניות הצמה המתוקות מיד בתום אפייתן וצינונן. בכל אריזה 5 לחמניות. 

לחמניית הצמה הטעימה נהדרת עם כל מה שתשימו בה - חביתה, גבינה, ירקות, חמאה, ממרח, דג או נקניק, והיא מעולה גם ככריך חם. "ביכורים" מציעה מתכון נהדר לכריך שלא ישאיר אף אחד רעב!





כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.
מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 400 גרם (5 לחמניות).
להשיג ברשתות השיווק ובמכולות הפרטיות.







לחמנייה מתוקה עם גבינת מוצרלה, תרד בייבי וירקות אנטיפסטי
מצרכים:
לחמניה מתוקה של "ביכורים"
עלי תרד בייבי
פרוסות של גבינת מוצרלה
שמן זית
פלפל קלוי
פרוסת חציל צלוי
פרוסת בטטה כתומה או סגולה, צלויה
1 שן שום כתושה

ההכנה:
לחצות את הלחמניה, לזלף שמן זית על כל חצי, ולמרוח שום כתוש
לקלות את חצאי הלחמניה בטוסטר אובן חם, עד להזהבה-השחמה, ולשמור אותם חמימים
להניח על החצי התחתון של הלחמניה - תרד בייבי, חציל, בטטה, פלפל ומוצרלה. לכסות בחצי החמים השני

הלחמניות מיוצרות במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ומאפים מיוחדים, ובהם – לחמי פשתן, לחמי דגנים מלאים, חלות ועוגות, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- HACCP 















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה