יום שלישי, 9 ביוני 2020

לחם שום בנוסח טבעוני





כשהבת שלי הפסיקה לצרוך מוצרי חלב חשבתי שלא יהיה לה מה לאכול ואף פעם לא תחגוג איתנו את ארוחות הערב המפנקות שאני מכינה בימי חול כאשר כולנו נפגשים. את לחם השום החלבי שהכנתי לכולנו הכנתי לה במתכונת הטבעונית והיא חגגה כמו שאר בני הבית עם סלט ירקות טריים, זיתים ואנטיפסטי מהסרטים.








המרכיבים
לחמניית ג'בטה גדולה חצויה לשניים
1/4 כוס מיונז טבעוני 
2 כפיות  שמן זית
2 שיני שום כתושות
פרוסות גבינה בסגנון קלאסי מופחת שומן של משומשו
כוס מוצרלה טבעונית מגוררת של משומשו
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה טרייה קצוצה 
טבעות בצל ירוק

ההכנה
מחממים תנור 
בקערה בינונית מערבבים מיונז עם שמן זית שום, בצל ירוק, צ'דר, גבינת מוצרלה ופלפל.
מורחים את התערובת  על מחצית הג'בטה
אופים 8-10 דקות או עד שהגבינה מבעבעת
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.











מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו", משיק גבינה צהובה טבעונית חדשה: פרוסות בסגנון קלאסי מופחת שומן ונתרן במתכון משופר. הגבינה החדשה עשויה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, מכילה סידן וסיבים תזונתיים, אינה מכילה לקטוז, כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס והיא ללא חומרים משמרים. הגבינה נהדרת לשימוש בכריכים, טוסטים, פיצות ומאפים, ללא חשש מאלרגניים והיא מושקת במתכון משופר של הגרסה הקודמת של המוצר וללא סימן אדום. הצהובה החדשה מצטרפת לסדרת הגבינות הקשות של משומשו הכוללת צהובה 18%, גוש בסגנון מוצרלה, מלוחה מופחת שומן 5% ועוד. 






מוצרי "משומשו" מיוצרים במפעל החברה בקיבוץ גן-שמואל. החברה מייצרת גבינות טבעוניות ותחליפי בשר לשוק המוסדי והקמעונאי, כשכל המוצרים הינם ללא סויה, ללא גלוטן וללא לקטוז. בין מוצרי החברה מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד.
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 ₪ לאריזות 200 גרם. 
להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.  
















ריקי ברוך


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה