יום רביעי, 3 במאי 2017

בראוניז ומוס שוקולד לבן







בגיל 18 כשבתי הבכורה סיימה קורס ברמנים מקצועי וחפשה לעבוד בתחום ולהשתלב, נסגרה בפניה הדלת שוב ושוב. 
הדרישה ל"נסיון בתחום" מנעה ממנה להתקבל לעבודה. לי באופן אישי מאז ומתמיד היה ברור, שכל אדם בכל תחום גם אם סיים את כל חובות לימודיו לא יהיה בעל נסיון אם לא יתרגל את המיומנות והכישרון בדרך למקצועיות.










לאחרונה נחשפתי ברשת לתצלומי מתוקים מעשה ידי צעירה מבטיחה, המפליאה בהכנת מתוקים וקינוחים, דברי מאפה, ועוגות קרות ואפויות וראיתי לנכון לבחור בה. 
זה נכון שאני מוקפת כאן בטובים שבתחום הקונדיטוריה, אבל אני העדפתי עוגה מדוייקת לטעם של בני הבית, מחמרי גלם איכותיים ובמיומנות של צעירה מבטיחה שעוד לא אמרה את המילה האחרונה.







בקשתי את מעין פורמברג שתכין את עוגת הנישואים של חן ויניב
ברגע שהגעתי לאסוף את העוגה נוכחתי שהבחירה היתה נכונה וההצלחה היתה גדולה לא פחות מגורם ההפתעה.




 



עוד טעימה מיצירותיה של מעין 



 גלידות בית בטעמים












להזמנות ויצירת קשר עם מעין פורמברג-0528606244





גילוי נאות
עוגת הבראוניז-מוס שוקולד לבן ואוריאו של חן ויניב נרכשה ולא התקבלה חינם בתמורה לפרסום. 



ריקי ברוך

2 תגובות: