יום חמישי, 10 באוגוסט 2017

שניצל ביתי מושלם-בתנור



ילדים ומבוגרים כולם אוהבים שניצלים גם כשהתענוג הזה כרוך בשפע קלוריות שמתוספות למנה שבבסיסה היא מנה די בריאה. 
"אבל החטא משתלם" אומרת אחת מחברותי...😋


השבוע אמצתי את הפטנט של יניב בני. נכנסנו למטבח ויחד שקדנו על הכנתםשניצלונים טריים אפויים בתנור. הטעם היה מושלם. מה שחשוב לציים הוא  שהכל בעצם אותו הדבר למעט שלב הטיגון.

לכו על זה תחסכו זמן ואת לכלוכי הטיגון, תחסכו ניחוחות מיותרים בבית הסגור מפאת המזגן וכמובן קלוריות!











המרכיבים
קילו פילה עוף טרי נקי
קערית קמח
קערית פרורי לחם מוזהבים

למרינדה: מערבבים ביצה, חרדל גרגירים , שום כתוש, פפריקה מתוקה, גריל עוף ותערובת עשבי תיבול. 

ההכנה:
מנקים את פלחי הפילה, שוטפים ומייבשים במגבת חד פעמית סופגת. מניחים על קרש חיתוך. 
מכניסים לקערית הקמח ומנערים מהמיותר
מעבירים אל קערית הביצה-המרינדה, עוברים משם אל קערית פרורי לחם ומניחים על רשת אפיה המונחת מעל גבי תבנית המרופדת בניר אפיה.

מחממים תנור.
מכניסים את התבנית למשך 7-8 דקות על חום 180 מעלות בטורבו, מגישים מיד עם פירה  וטחינה. 






 








ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה