יום חמישי, 3 באוגוסט 2017

טיפסתי לסירי האוורסט בעבור נזיד עוף


ניסתם פעם לחשוב שיש מה המשותף בין סירים ונעלים?
תמיד ימצא מקום לעוד אחד...


דומה כי כמו שיש נשים שאוהבות המון נעלים ואף פעם אין להן מספיק 
יש כאלו נשים וגברים שאף פעם לא יהיו להם מספיק סירי בישול ותמיד ישמחו להתחדש בסיר נוסף כדי לרקוח באמצעותו עוד תבשיל מעניין.


השבוע "טיפסתי" לסירי האוורסט של "דרים שף"בעבור נזיד עוף 
















סדרת אוורסט (Averest), מבית דרים שף, מגשימה את חלומות השפים.
dream chef מתחדשת בסדרת סירי יציקת אלומיניום בעלי ציפוי NON STICK, דמוי אבן שיש, עם ידיות מבודדות חום לבישול ללא שמן. 
ניקיתי את הרוסטר החדש ונכנסתי למטבח. הצעיר שלי הגיע מורעב מיום עבודה ואני הכנתי עבורו נזיד עוף והכנסתי לתנור את תוספת התירס הטרי הכנתי למענו עוד קודם .

יתרונו של הסיר ניכר גם במשקלו - הוא אינו כבד. יתרה מכך הוא מושלם לאפיה ויפה ככלי הגשה, המזון אינו נדבק, אין צורך להוסיף שמן! הוא מתאים לכל סוגי הכירים והתנורים עד 220 מעלות .

להתרשמות ובחירה מהסדרה הכוללת קלחת, סירים בקוטר שונה, סוטאז' ענקית, מחבתות בגדלים ורוסטר הכנסו לכאן 




  








נזיד עוף

6 מנות עוף טרי נקי- ירכיים ושוקיים
5 תפוחי אדמה קלופים בקוביות גדולות
קוביות בצל אדום
טבעות בצל טרי
5 שיני שום טרי קצוץ ועוד כמה שלמות
2 עלי  טימין
עשבי תיבול שונים גרסים, פפריקה מתוקה גריל עוף



ההכנה
בתחתית הרוסטר מסדרת האוורסט מניחים את קוביות תפוחי האדמה
מעלים זורים את הבצלים
מתבלים בעשבי תיבול 
מניחים את חלקי העוף ועליהם את השום הקצוץ
מתבלים בפפריקה מתוקה ובגריל עוף
מוסיפים לסיר מספר שיני שום
מכניסים לתנור לשעה וחצי בחום 220 מעלות ומגישים. 







הסיר מותאם לשימוש במתכונים שונים. ניתן להכניס אותו לתנור עם נתח בשר הגון ושפע ירקות ולהיפגש אחרי שעתיים לפחות... להגיש היישר לשולחן. 








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה