יום שבת, 18 ביוני 2016

קאפקייקס שוקולד ועוגיות אוריאו





את קאפקייקס השוקולד האלו הכנתי עם יערה בתי למסיבת רווקות שהוזמנה אליה לא מזמן. 
יאמר לזכותה שהיא מנסה ללמוד כל פעם משהו חדש למרות שהמטבח אינו מושא לאהבה יתרה מצידה.
היתרון המהותי באפיה המשותפת שלנו הפעם נעוץ בעצם היותה מעצבת בהוויתה ולא רק כעבודתה, כך שקשטה את הקאפקייקס בצורה מעוררת השראה .





לפניכם מתכון קל להכנת קאפקייקס שוקולד במראה חגיגי, מתאים לכל אירוע ומשלב דמיון, יצירתיות ובעיקר משאיר טעם נפלא בפה






לקאפקייקס:
 כוס ושתי כפות קמח 
 שליש כוס ועוד כף קקאו מנופה 
 שקית אבקת אפייה 
3/4 כפית סודה לשתיה 
¼ כפית מלח 
 כוס סוכר
1 ביצה 
 רבע כוס שמן 
 כפית תמצית וניל 
 כוס מים רותחים 


לקישוט
לקצפת180 מ"ל שמנת מתוקה (3/4 כוס) 
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
עוגיות פאדג' שוקולד לבן אוראו 

דפי סוכר מודפסים: קובץ  מחשב שיערה עיצבה והודפס בחנות כלים חד פעמיים על גבי דפי סוכר










ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח + קקאו + אבקת אפייה + סודה לשתייה + מלח 
מאחדים את תערובת היבשים לסירוגין עם הנוזלים עד ערבוב מוחלט
ממלאים לגובה מחצית את עטרות ניר חד פעמיות המיועדות לקאפקייקס.
אופים 18-20 דקות. 
מוציאים ומצננים על גבי רשת.


הכנת הקצפת:
מקציפים במיקסר במהירות בינונית את השמנת המתוקה הקרה + תמצית הווניל למשך 20 שניות. 
מוסיפים פודינג וניל ומגבירים למהירות גבוהה.
מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.
מניחים על כל קאפקייקס עוגית אוראו ומעטרים בדפי הסוכר שהודפסו מראש כמדבקות








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה