יום שישי, 17 ביוני 2016

לביבות תפוחי אדמה







זה קורה לי לעתים קרובות שאני נכנסת למטבח מסתכלת מה מונח סביבי ולא יודעת מה אני עומדת לבשל. תוך כדי הוצאת הציוד וחומרי הגלם  עולים בי רעיונות שהופכים בהדרגה למתכונים ותבשילים.
הבקר זה חזר  והתוצאות היו כדאיות.

כשסיימתי את פעולת קיצוץ הירקות למרק ענק שתכננתי והמג'ימקס עוד בפעולה, הכנסתי לתוכו  בצל, עשבי תיבול ופרוסות לחם יבשות שנקצצות עד דק ומהוות עיסת בסיס לקציצות בקר .
ואז על בי רעיון להכין גם לביבות תפוחי אדמה שלא הכנתי מזמן.  מהר מאוד הכפלתי את הכמות והפרדתי לשתי קערות









לקערת הלביבות
גררתי שני תפוחי אדמה גדולים
בצל ועשבי תיבול (שמיר, פטרוזליה) עם פרוסת לחם שנקצצו בנפרד עד דק
פלפל גרוס
מעט אבקת מרק בצל
כף קמח תופח
ביצה.






ערבבתי הכל לעיסה נתתי לעיסה 5 דקות המתנה לפני שטיגנתי
יצא טעים מאוד ונחטף עוד לפני ארוחת הצהרים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה