יום שישי, 19 באוגוסט 2016

בורקיטס פיקנטי



השבוע הזה עבר עלי בסימן בצק עלים משום מה. המטעמים שהכנתי ועלו ברשומה הקודמת השאירו לבני הבית טעם של עוד כך שהבקר החלטתי להכין גם בוריקיטס במילוי פיקנטי.






המרכיבים
חבילת בצק עלים חמאה של מעדנות.
חלמון להברשה וכף שמן זית 


המלית
תפוח אדמה אחד מבושל על מים לריכוך ומסונן
2 כפות בצל מוזהב במעט שמן זית על אש קטנה
2 כפות גבינת נפוליאון חלפניו
וגבינה צהובה מגוררת 
כף קמח תופח














ההכנה
לחמם מראש את תנור האפיה על 200 מעלות
לערבב את כל מרכיבי המלית.
לרדד את בצק העלים בצורה מלבנית
ליצור מכל מלבן 10 מנות למלא לגלגל.

להניח על תבנית אפיה רחבה מרופדת בניר אפיה
להבריש חלמון ביצה מעורבב עם כף שמן זית
לפזר שומשום  ולאפות 180 מעלות עד הזהבה.










ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה