יום שבת, 22 בפברואר 2020

פשטידת ברוקולי






את בראנץ השבת שלנו אני נוהגת להכין ממש ברגע האחרון. הסלטים הטריים, המאפים, הפשטידות  והתוספות  מוגשות לשולחן  ישירות מהתנור כך שהארוחה שלנו הופכת טעימה ומהנה עוד יותר. 





לקראת טו בשבט, ולקראת בואם של ילדי, בחרתי להכין שני מאפים שהכנתם דרשה ממני מינימום זמן ויכולתי להתפנות לכל הסלטים בזמן שהמאפים בתנור. 
את הפשטידה העדפתי להכין מברוקולי טרי. בימים אלו כשהברוקולי הטרי מציף את השווקים התוצאה טעימה יותר והכנה מהירה לא פחות.





פשטידת ברוקולי
המרכיבים
600 גרם פרחי ברוקולי טרי שנחלטו במים חמים ומלח, מסוננים ומנוקזים.
קוביות משני בצלים מטוגנות קלות בשמן זית
3 ביצים

גביע קוטג
2 כפות שמן זית
4 כפות קמח תופח
שמנת חמוצה רגילה או של פעם 27%
כפית מלח
150 גרם -שקית פתיתים טבעוניים בסגנון פרמזן - של המותג "משומשו"






ההכנה
לחמם תנור מראש.
לערבב את כל מרכיבי הפשטידה בקערה גדולה ורק חצית מכמות פתיתי הגבינה.

לשמן תבנית פיירקס ולהעביר לתוכה את התערובת
לפזר מעל את פתיתי הפרמזן שנותרו בשקית.
להכניס לתנור ולאפות בחום בינוני במשך 40 דק' לערך, עד הזהבה. 

להגיש מיד עם סלטים. 












מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו" מקיבוץ גן-שמואל, ממשיך להפתיע ומביא בשורה חדשה וחשובה בתחום תחליפי החלב: לאחר שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות טבעוניות, מלוחות טבעוניות וסדרת ממרחים טבעוניים בטעמים, משיק המותג גבינה טבעונית חדשה: פתיתים טבעוניים בסגנון פרמז'ן. 






הגבינה הטבעונית החדשה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים, בטעם נפלא של פרמז'ן משובח. הפרמזן תשווק באריזת 150 גרם והיא נהדרת לשימוש בפסטות, במאפים ובסלטים.
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 18.90 – 19.90 ₪ לאריזת 150 גרם. 
להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.  


















ריקי ברוך















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה