יום רביעי, 31 ביולי 2019

פסטה ברוטב פסטו טבעוני ועגבניות שרי מוקפצות






קיץ זה אוכל מהיר ופחות כבד. קיץ זה ארוחות מוכנות בדקות קצרות לסעודות משפחתיות על חוף הים, בגינה או במרפסת.
את מנת הפסטה הזו תוכלו להכין בעשר דקות שכן כל מה שנצאש הוא לבשל את הפסטה של ברילה בהתאם להוראות היצרן 
להקפיץ ממספר עגבניות שרי בשמן זית ולערבב ביחד עם רוטב הפסטו החדש שהשיקה ברילה בימים אלו. מוזמנים לנסות את  רוטב פסטו טבעוני חדשנות בקטגוריית הרטבים האיטלקיים.








ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק רוטב פסטו טבעוני, איטלקי. הרוטב הינו טבעוני ופרווה, מרוכז וסמיך. מתאים הן לבישול והן למריחה.








רוטב הפסטו מצטרף לסדרת הרטבים המוצלחים של המותג, ומהווה חדשנות של ממש בקטגוריית הרטבים האיטלקיים.

*מומלץ לבישול רוטב לפסטות, פיצה ולזניה.















ריקי ברוך


















כשרות: בד"צ פרווה, מנצ'סטר. מחיר לצרכן: 12.90-14.90 ₪ לאריזה של 195 גר'

את כל מוצרי "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות


















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה