יום רביעי, 31 ביולי 2019

לחם דלעת ובננות







קמח גרעיני דלעת מיוצר מגרעיני דלעת איכותיים אשר נאספו ונבחרו בקפידה מהטבע ולא מהונדסים גנטית. הקמח מיוצר מ- % 100 חומרים טבעיים ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא חומרי טעם וריח, כך שנוצר קמח אורגני איכותי אשר שומר על הערכים התזונתיים.







את לחם הבריאות הזה למדתי להכין מהבת שלי. בתי נוהגת להשתמש לרוב בקמח קוקוס. כדי לנסות ולטעום את קמח גרעיני הדלעת שהגיע השבוע להתנסות, המרתי את קמח הקוקוס בקמח הדלעת של greenyהתוצאה הייתה נהדרת.








לחם דלעת ובננות  

חומרים
1/2 כוס קמח גרעיני דלעת שהם 65 גרם.
כף קמח רגיל
רבע כפית קינמון
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח מעוכות
1/4 כוס שמן קוקוס
2 2 כפות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
1/3 כוס חלב
שוקולד צ'יפס - חצי כוס לערך 





ההכנה
  • מערבבים בקערה את הקמח, קמח גרעיני הדלעת, הקינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
    בקערה בינונית ומקציפים יחד מחית בננות, שמן קוקוס, סירופ מייפל וסוכר מוסיפים את הביצים והחלב. לערבב עד קבלת תערובת אחידה. 
  • מאחדים את שתי התערובות קערת היבשים וקערת הרטובים. מקפלים לקפל פנימה שוקולד צ'יפס ומשאירים כמות לפיזור מעל.
  • מעבירים לתבנית ומאורכת עם ניר אפיה, מפזרים שוקולד צ'יפס, אופים במשך כ 20-25 דקות בחום 170-180 עד שקיסם שיניים יוצא יבש, מצננים על גבי רשת. פורסים עבה ונהנים.





  • גרעיני הדלעת מעניקים לגוף שפע יתרונות ומספקים אנרגיה טובה. הם מסייעים לחיזוק האון הגברי, תורמים לשיפור פריון הגברים, תורמים לשיער ועור בריא, הם מקור טוב לחלבונים, מסייעים בהרפיית שרירים, ומרים על הלב וכלי הלב. קמח גרעיני דלעת עשיר במינרליים בהם אבץ, נתרן, אשלגן ,ברזל ,יוד, מגנזיום ,סידן ומגוון ויטמינים כגון: A,B1,B2,B5,B6,B9,C,H
    הם עוזרים באופן משמעותי למנוע סוכרת, מפחיתים את רמות הכולסטרול, מונעים אוסטאופורוזיס, עוזרים לכם להוריד משקל עודף מהגוף ומפחיתים את הסיכויים לסרטן.









    קמח גרעיני הדלעת משמש כתוספת לכול סוגי הקמחים, תוספת ליוגורט, פנקייקים, לביבות ולשיפור והעשרה של דברי מאפה. להוסיף ביחס בין 15% ל- 20% משאר הקמחים.
    משקל 250 גרם
    מחיר 12 שקל
    להשיג בחנויות הטבע ובמרכולים 

















    ריקי ברוך








    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה