יום ראשון, 17 ביולי 2016

שעועית ירוקה ברוטב צ'ילי אדום






הוא כבר הפך לחלק משמעותי בתרבות האוכל שלנו למרות שהגיע ממזרח אסיה. רוטב הצ'ילי משלב חריפות ומתיקות, מעשיר ומשדרג מגוון רחב של תבשילים, מרינדות, מוקפצים פסטה, תפוחי אדמה ובטטות.







חברת "תומר", יבואנית מוצרי מזון, מרחיבה בימים אלה את סדרת רוטבי הצ'ילי המיובאים מתאילנד, ומשיקה טעמים חדשים ומיוחדים: רוטב צ'ילי אדום עם אננס, רוטב צ'ילי אדום ללא תוספת סוכר ורוטב פלפל צ'ילי ירוק. הרטבים החדשים מצטרפים לרוטבי הצ'ילי הקלאסיים שמשווקת "תומר" – רוטב צ'ילי מתוק ורוטב צ'ילי חריף.






לכל אחד מהרטבים הייחוד שלו: 
רוטב צ'ילי אדום ללא תוספת סוכר מתאים במיוחד למבקשים להפחית בכמות הסוכר והקלוריות.
רוטב צ'ילי ירוק מתאים לאוהבים מנות חריפות יותר
ורוטב צ'ילי מתוק עם אננס מוסיף לכל מנה טעם ומתיקות מיוחדת של פרי האננס. 
הרוטב מתאים להכנת מנת העוף הפופולרית במטבח הסיני – עוף חמוץ-מתוק עם אננס. 

אני מוסיפה את הצ'ילי כמרכיב ברוטב סלטים ירוקים עם חסות, עלי בייבי ושות.
השבוע ניסיתי להוסיף לשעועית ירוקה מבושלית עם מעט בצל יצא מצויין ונוכחתי לדעת שהוא טעים בטמפרטורת החדר. 


כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 10 ₪ לבקבוק של 500 מ"ל.

להשיג ברשתות השיווק.



ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה